Murdoch, la audieri in parlamentul britanic: nu sunt "principalul" responsabil pentru interceptarile de la News of the World

Postat la 19 iulie 2011 9 afişări

Magnatul american Rupert Murdoch a negat marti ca ar fi principalul responsabilul pentru interceptarile efectuate de cotidianul News of the World, care face parte din trustul sau, cu ocazia audierii sale in Comisia pentru Media din Parlamentul britanic, relateaza AFP.

Intrebat de un deputat daca accepta ideea ca el este "responsabilul principal pentru tot acest fiasco", Murdoch a raspuns laconic: "Nu".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
News of the World,
Tabloid,
James Murdoch
/actualitate/murdoch-la-audieri-in-parlamentul-britanic-nu-sunt-principalul-responsabil-pentru-interceptarile-de-la-news-of-the-world-8507579
8507579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.