Mozilla Firefox 3.6 aduce noi functionalitati utilizatorilor

Postat la 22 ianuarie 2010 15 afişări

Ultima versiune a browser-ului Mozilla, Firefox 3.6, lansata ieri, aduce in plus utilizatorilor peste cinci functionalitati fata de ultima versiune, Firefox 3.5, potrivit oficialilor Mozilla.

Browser-ul contine imbunatatiri ale performantei pentru utilizarea internetului- a e-mail-ului, incarcarea de poze, poate fi personalizat -utilizatorii pot alege o poza de fundal a browser-ului si videoclip-urile se pot vedea pe toata pagina. In plus, performanta Java Script a noului browser este imbunatatita, conform spuselor oficialilor companiei, scrie news.yahoo.com.

"Firefox 3.6 este construit pe platforma Mozilla's Gecko 1.9.2, care este in dezvoltare de la inceputul anului 2009 si care contine multe imbunatatiri de la dezvoltatori", potrivit paginii de internet a Firefox 3.6." De asemenea, noua versiune Firefox este mai rapida decat anterioara si a fost adaptata pentru a putea fi utilizata si pe dispozitive mai mici."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Mozilla,
utilizatori,
interfata,
Firefox
/actualitate/mozilla-firefox-3-6-aduce-noi-functionalitati-utilizatorilor-5405076
5405076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.