Motivul pentru care suporterul l-a lovit pe Galamaz. Declaraţia agresorului în faţa judecătorilor

Postat la 01 noiembrie 2011 47 afişări

Suporterul echipei Petrolul Ploieşti care l-a lovit pe George Galamaz este student, are un loc de muncă stabil şi a spus, în faţa judecătorilor, că în momentul în care a văzut că pentru echipa adversă, respectiv Steaua, s-a dictat lovitură de la 11 metri "i s-a părut că s-a comis o mare nedreptate".

Suporterul echipei Petrolul Ploieşti care l-a lovit pe stelistul George Galamaz este student şi are un loc de muncă stabil , a spus avocata tânărului în şedinţa de judecată la finalul căreia Dragoş Petruţ Enache a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, se arată în încheierea de şedinţă.

În acelaşi document se precizează că bărbatul este necăsătorit, nu are antecedente penale şi lucrează ca agent de distribuţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Galamaz,
suporter,
lovitura
/actualitate/motivul-pentru-care-suporterul-l-a-lovit-pe-galamaz-declaratia-agresorului-in-fata-judecatorilor-8925560
8925560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.