Motivul pentru care o chelneriţă a primit o haină de blană de 10.000 de dolari

Autor: Ioana Matei Postat la 23 decembrie 2014 4001 afişări

Motivul pentru care o chelneriţă a primit o haină de blană de 10.000 de dolari

O clientă a unui restaurant tip drive-thru din Houston, Statele Unite ale Americii, i-a oferit angajatei care a servit-o o haină din blană de nurcă în valoare de 10.000 de dolari săptămâna trecută, potrivit staţiei locale a postului de televiziune ABC News.

Angajata restaurantului i-a complimentat haina clientei, iar aceasta a simţit că “face ceeea ce trebuie” dacă i-o oferă drept cadou, potrivit declaraţiilor acordate postului american de televiziune. Angajata, pe nume Cheryl Semien, a reacţionat cum ar face oricine pus în situaţia ei: “a ţipat, ca şi cum ar fi câştigat un milion de dolari”. Ea a declarat ABC că plănuieşte să păstreze blana şi să o asorteze cu o pereche de cizme pe măsură.

Se pare că gesturile de acest tip sunt frecvente pe străzile din Statele Unite ale Americii. Potrivit Business Insider, un bărbat generos se plimbă în această perioadă prin restaurantele din Hyannis, Massachusetts şi oferă bacşişuri de căte 100 de dolari fiecărui angajat pe care îl întâlneşte. Darurile misterioase par a fi un efort de răspândire a veseliei de Crăciun, bancnotele de câte 100 de dolari fiind puse în plicuri albe, ştampilate cu urarea « Crăciun Fericit ! ». Bărbatul a oferit aceste plicuri în cinci restaurante tip fast-food, potrivit ultimelor informaţii primite de publicaţia Boston Globe : Marylou’s, două Dunkin Donuts şi două restaurante McDonald’s.

La cafeneaua Marylou's, bărbatul l-a întrebat pe manager câţi angajaţi are localul respectiv şi, când a aflat că era vorba de 15, a scos 15 plicuri dintr-un sac, astfel încât fiecare dintre cei care lucrau acolo să primească darul său. Aceasta nu este o premieră pentru SUA: anul trecut, înainte de Sărbători o femeie care acţiona ca „reprezentant al lui Moş Crăciun”  oferea bacşişuri generoase, de câte 50 de dolari, potrivit publicaţiei Eater.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajata,
primire,
sarbatori,
cadou,
america,
clienti
/actualitate/motivul-pentru-care-o-chelnerita-a-primit-o-haina-de-blana-de-10-000-de-dolari-13736697
13736697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.