Morar: Am decis să mă RETRAG din funcţia de prim-ajunct al procurorului general

Postat la 05 aprilie 2013 24 afişări

Prim-adjunctul procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Daniel Morar, a anunţat, vineri, că a decis să se retragă din această funcţie şi i-a comunicat acest lucru preşedintelui Traian Băsescu.

Morar: Am decis să mă RETRAG din funcţia de prim-ajunct al procurorului general

 "Am decis, pentru a nu crea probleme, să mă retrag din această funcţie. I-am spus domnului preşedinte Traian Băsescu decizia mea, iar după numirea la Curtea Constituţională trebuia să fi devenit evident pentru oricine că nu mai am o miză personală în ocuparea vreuneia din cele două funcţii mult-discutate", a declarat Daniel Morar.

El a precizat că a renunţat la această "competiţie" pentru că a dorit să îi dea preşedintelui Traian Băsescu "dreptul şi limitele, şi marja de a negocia cu ministrul de Justiţie şi de a obţine pentru vârful DNA-ului, pentru vârful Ministerului Public oameni dintre cei mai buni".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/morar-am-decis-sa-ma-retrag-din-functia-de-prim-ajunct-al-procurorului-general-10714531
10714531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.