Monica Iacob Ridzi, la DNA pentru a studia materialul de urmarire penala

Postat la 30 martie 2011 9 afişări

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a venit, miercuri, la DNA pentru studierea materialului de urmarire penala in dosarul in care este acuzata de abuz in serviciu, ea declarand ca in mod normal nu ar trebui sa fie trimisa in judecata, dar "cu siguranta asa se va intampla".

Monica Iacob Ridzi a ajuns la sediul DNA in jurul orei 9.15, ea declarand ca a venit sa studieze materialul de urmarire penala din dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu, fals intelectual si uz de fals.

Ridzi a precizat ca in mod normal nu ar trebui sa fie trimisa in judecata in acest dosar, insa, avand in vedere evolutia lucrurilor, "cu siguranta asa se va intampla.Fostul ministru a mai spus ca a venit marti la DNA, asa cum a convenit cu procurorii anticoruptie, precizand ca este prima zi cand studiaza materialul de urmarire.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Monica Iacob Ridzi,
DNA,
urmarire penala
/actualitate/monica-iacob-ridzi-la-dna-pentru-a-studia-materialul-de-urmarire-penala-8112211
8112211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.