MONDENITĂŢI ROMÂNEŞTI în 2012: EBA - nunta anului; Teo - divorţul anului

Postat la 27 decembrie 2012 39 afişări

Viaţa mondenă în România a continuat şi în 2012 cu acelaşi spectacol de certuri şi împăcări, despărţiri şi divorţuri, cuplul Teo Trandafir - Constantin Iosef fiind, de departe, cel mai mediatizat, în timp ce nunta anului pare să fi fost cea a fiicei preşedintelui Traian Băsescu, Elena.

Vedeta de televiziune Teo Trandafir l-a cunoscut pe Constantin Josef, cel care avea să-i devină soţ, prin reţeaua de socializare Facebook. La puţin timp, vestea căsătoriei lor iminente a început să circule, iar, în iunie, cei doi au devenit soţ şi soţie. Vedeta de televiziune a dorit o nuntă simplă, alături de prieteni, astfel că petrecerea care a avut loc la Buftea a fost una restrânsă.

Însă, după numai şapte luni, căsătoria dintre Teo Trandafir şi Constantin Josef - un fost jucător de rugby, în prezent om de afaceri - s-a destrămat. Potrivit informaţiilor care au circulat în presa mondenă, cei doi au încetat să mai formeze un cuplu pe 8 decembrie, când Josef ar fi părăsit domiciliul conjugal, pentru a se muta singur, într-un apartament

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
EBA,
Teo,
divorţ
/actualitate/mondenitati-romanesti-in-2012-eba-nunta-anului-teo-divortul-anului-10412975
10412975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.