Mona Pivniceru, fotografiată urcându-se în maşina fiului cel mare al lui Adrian Năstase: Până luni mă gândesc dacă mai vreau să fiu ministrul Justiţiei - AUDIO

Postat la 16 august 2012 21 afişări

Judecătoarea Mona Pivniceru, propusă să conducă Ministerul Justiţiei, a fost fotografiată în timp ce se urca în autoturismul fiului cel mare al lui Adrian Năstase, potrivit unor imagini difuzate joi de România TV.

Fotografiile ar fi fost realizate în urmă cu câteva zile, când maşina lui Andrei Năstase a transportat-o pe Pivniceru într-un bloc din Capitală, unde locuiesc mai mulţi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), conform România TV.

Contactată de gândul, Mona Pivniceru, care a fost propusă de Victor Ponta pentru postul de ministru al Justiţiei, a declarat că nu ştia că maşina în care s-a urcat este a lui Andrei Năstase.

"Sunt nişte imagini care arată că nu suntem liberi în această ţară. Abia acum am aflat că este maşina lui Andrei Năstase. Nu ştiam în ce maşină mă urc. De unde să ştiu eu a cui e maşina? A venit cineva să mă ia de la mine până la tine şi punct. Nu am întrebat eu a cui e maşina. Ce era să fac eu, să îl dau jos să îl interpelez: «Cine eşti? Cine e mama? Cine e tata?» M-a sunat Mariana Alexandrescu", a declarat Mona Pivniceru, pentru gandul.info.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mona-pivniceru-fotografiata-urcandu-se-in-masina-fiului-cel-mare-al-lui-adrian-nastase-pana-luni-ma-gandesc-daca-mai-vreau-sa-fiu-ministrul-justitiei-audio-9953062
9953062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.