Moment „istoric” în România, astăzi la amiază. A fost nevoie de 16 ani să se întâmple asta

Autor: Petru Mazilu Postat la 11 noiembrie 2022 1315 afişări

Moment „istoric” în România, astăzi la amiază. A fost nevoie de 16 ani să se întâmple asta

Circulaţia pe Pasajul Domneşti a fost deschisă vineri. Acesta este primul sens giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei care se deschide la aproape patru ani de la startul lucrărilor. 

Inaugurarea a avut loc vineri, la aproximativ 16 ani de când autorităţile au promis realizarea obiectivului şi au realizat primele proiecte.

„Este un moment aşteptat de ani de zile atât de cei care locuiesc în zonă, cât şi de cei care tranzitează Centura Capitalei. Prin deschiderea circulaţiei pe acest pasaj este eliminat un punct de blocaj care, mulţi ani, a provocat disconfortul celor din trafic din cauza intersectării la nivel a Centurii Bucureşti”, a anunţat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

După deschiderea circulaţiei inclusiv pe pasajele Berceni şi Olteniţa, ambuteiajele din traficul rutier în zona de sud a Bucureştiului vor fi eliminate, a precizat Grindeanu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pasaj,
domneşti,
circulaţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.