MOL România va contesta amenda, de 80,27 milioane de lei, primită de la Consiliul Concurenţei

Postat la 10 ianuarie 2012 11 afişări

Compania MOL România va contesta în instanţă amenda de 80,27 milioane de lei (18,5 milioane de euro), reprezentând 3% din cifra de afaceri, primită de la Consiliul Concurenţei în cadrul unei investigaţii pe piaţa carburanţilor, care vizează mai multe companii petroliere.

Consiliului Concurenţei a sancţionat companiile OMV Petrom Marketing, OMV Petrom, Rompetrol Downstream, ENI România, MOL Romania Petroleum Products şi Lukoil România cu amenzi ce cumulează 880,5 milioane lei (205 milioane de euro), reprezentând aproximativ 3% din cifrele de afaceri realizate în anul 2010.

"MOL România va depune o cerere pentru suspendarea execuţiei deciziei şi o va contesta la Curte de Apel Bucureşti în termen de 30 de zile de la comunicare, conform legislaţiei locale", se arată într-un comunicat al MOL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MOL,
amenda,
Consiliul Concurenţei
/actualitate/mol-romania-va-contesta-amenda-de-80-27-milioane-de-lei-primita-de-la-consiliul-concurentei-9138613
9138613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.