Modpack, investiţie de circa 2 mil. euro la Oradea într-un centru logistic

Autor: Andra Stroe Postat la 19 decembrie 2018 161 afişări

Modpack, unul dintre cei mai mari jucători din România pe piaţa de ambalări industriale de relocare, care deţine o cotă de piaţă de 15%, va inaugura anul viitor un centru logistic în Oradea, în urma unei investiţii de până la 2 milioane de euro.

Modpack, investiţie de circa 2 mil. euro la Oradea într-un centru logistic

Noul depozit din Oradea va avea o suprafaţă de 5-6.000 mp şi va dubla capacitatea de stocare a Modpack Group. Depozitul va fi inaugurat anul următor, în urma unei investiţii de 1-2 milioane euro. 

În prezent, Modpack deţine un depozit de 5.000 metri pătraţi în Ploieşti şi unul de 1.000 metri pătraţi în Cluj. Grupul Modpack mai are sedii în Cehia şi UK, iar în prima jumătate a anului viitor intenţionează să deschidă primul birou în SUA.

Compania estimează o cifră de afaceri de 6 milioane euro anul acesta, serviciile de packaging reprezentând jumătate din această valoare, circa 3 milioane de euro.

Grupul Modpack este prezent pe piaţa românească şi europeană din 2007, unde a obţinut rapid o poziţie de lider. Produsele şi serviciile companiei au aplicaţii în toate sectoarele industriale şi sunt potrivite pentru toate tipurile de transport: maritim, rutier, aerian.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitie,
oradea,
inaugurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.