Miroslav Majoros, noul CEO al Telekom România

Autor: Andrei Mazurchievici Postat la 22 decembrie 2015 177 afişări

Slovacul Miroslav Majoros, în vârstă de 56 de ani, va prelua la 1 ianuarie conducerea operaţiunilor din România ale Telekom România, urmând să-l înlocuiască pe Nikolai Beckers, care va părăsi compania.

La Telekom România, priorităţile sale vor fi extinderea reţelelor FTTH şi 3G/4G, precum şi continuarea demersurilor pentru integrarea juridică a operaţiunilor.

Miroslav Majoros va rămâne preşedintele Consiliului de Administraţie al Slovak Telekom.

El a absolvit Facultatea de Electronică şi Informatică din cadrul Universităţii Slovace de Tehnologie şi a urmat programe educaţionale de management la Harvard Business School şi Stanford Graduate School of Business.

În perioada 1994 - 2002 Majoros a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungând în poziţia de director general, iar din 2000 până în 2002 a deţinut această poziţie atât pentru IBM Cehia, cât şi pentru IBM Slovacia.

Din 2003 a fost preşedinte/CEO al Slovak Telekom şi membru al Consiliului de Administraţie. În 2005 a devenit preşedinte al Consiliului de Administraţie al Slovak Telekom. A fost membru al Consiliului de Administraţie al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 până la 30 iunie 2010, a fost preşedinte al Consilului de Administraţie. Din 1 iulie 2010, a deţinut poziţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi CEO Slovak Telekom.

Germanul Nikolai Beckers a venit în România în aprilie 2013, de la T-Systems Franţa. El s-a ocupat de integrarea operaţională a foştilor operatori Cosmote şi Romtelecom şi a administrat trecerea grupului la brandul Telekom.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TELEKOM,
MAJOROS,
/actualitate/miroslav-majoros-noul-ceo-al-telekom-romania-14928356
14928356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.