MEDIAFAX ZOOM: Highlights of the year 2015 - GALERIE FOTO

Autor: Paula Rusanu Postat la 25 decembrie 2015 106 afişări

Fie că vorbim de evenimente politice, religioase, culturale ori sportive, proteste sau reuniuni comemorative, fotoreporterii Mediafax au participat la unele dintre cele mai importante manifestări din 2015 şi au imortalizat momentele esenţiale.

La sfârşit de an, vă propunem să vă reamintiţi care au fost evenimentele ce s-au bucurat de expunere mediatică şi vă prezentăm o galerie cu cele mai frumoase imagini din 2015, realizate de fotorepoerterii Mediafax din Bucureşti şi din ţară.

GALERIA FOTO COMPLETĂ

O studenta din Caminul 12 al Complexului Studentesc din Timisoara filmeaza de la geam incendiul izbucnit într-un restaurant din Complex, vineri, 16 ianuarie 2015. (Adrian Piclisan / Mediafax Foto)

GALERIA FOTO COMPLETĂ

Calugarul franciscan romano-catolic, Iulian Misariu se roaga la finalul slujbei ecumenice de sfintire a Bisericii de Gheata din Balea Lac, muntii Fagaras, jud. Sibiu, joi, 29 ianuarie 2015. (Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

GALERIA FOTO COMPLETĂ

Elena Udrea participa la sedinta Camerei Deputatilor in care se voteaza solicitarile Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, de încuviintare a arestarii sale preventive, in Bucuresti, luni, 9 februarie 2015 (Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Un copil asteapta sa dea foc unor cauciucuri, in noaptea Lasatului de Sec, ultima zi dinaintea postului Pastelui, pe dealul de langa comuna Poplaca, judetul Sibiu, duminica, 22 februarie 2015 (Ovidiu Dumitru Matiu/ Mediafax Foto)

GALERIA FOTO COMPLETĂ

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mediafax-zoom-highlights-of-the-year-2015-galerie-foto-14923198
14923198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.