Mironescu, demis din functia de secretar general al MAI si adus la DNA pentru audieri

Postat la 23 mai 2011 55 afişări

Ministrul de Interne, Traian Igas, a anuntat luni la pranz ca l-a demis din functia de secretar general al MAI pe Laurentiu Mironescu, in urma implicarii acestuia in fraudele din Portul Constanta. Ministrul Traian Igas a anuntat demiterea lui Laurentiu Mironescu dupa ce a fost la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Emil Boc.

Potrivit unui comunicat de presa al MAI, ministrul Administratiei si Internelor i-a inaintat luni primului ministru Emil Boc "propunerea de incetare a exercitarii cu caracter temporar a functiei de secretar general al MAI de catre Laurentiu Mironescu".Propunerea a fost acceptata de premier, precizeaza sursa citata.

16:15 - Laurentiu Mironescu a ajuns la DNA

Echipajul care l-a escortat pe Laurentiu Mironescu a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie luni, in jurul orei 16.15, el urmand a fi audiat in legatura cu afaceri nelegale desfasurate in Portul Constanta, investigate de procurorii anticoruptie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mironescu,
secretar general,
MAI,
DNA
/actualitate/mironescu-demis-din-functia-de-secretar-general-al-mai-si-adus-la-dna-pentru-audieri-8280448
8280448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.