Miron Cozma poate intra în Capitală şi în Petroşani din 1 decembrie, când îi expiră interdicţia

Postat la 14 noiembrie 2012 14 afişări

Interdicţia de a intra în Bucureşti şi în Petroşani impusă de instanţă în cazul lui Miron Cozma, în urma implicării acestuia în mineriadele din 1991 şi 1999, expiră la 1 decembrie, fostul lider al minerilor declarând că în 2 decembrie va merge la Petroşani, pentru prima dată după 1999.

Miron Cozma a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că prima dată va merge la mormântul părinţilor săi din Valea Jiului. "În 1 decembrie voi fi la Alba Iulia, mă voi vedea cu colegii mei de partid, iar apoi, a doua zi, voi merge pentru prima dată după 1999 la Petroşani. Aici vreau să merg la fratele meu, la mormântul părinţilor mei, dar şi la prieteni pe care nu i-am mai vizitat de atâta timp", a afirmat fostul lider al minerilor. El a spus că nu se grăbeşte să ajungă la Bucureşti, propunându-şi ca în drum spre Capitală să se oprească la Târgu Jiu, oraş în care în urmă cu un an şi-a lansat propriul partid, Partidul Social Democrat al Muncitorilor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
miron cozma,
interdictie,
sentinta,
mineri
/actualitate/miron-cozma-poate-intra-in-capitala-si-in-petrosani-din-1-decembrie-cand-ii-expira-interdictia-10317702
10317702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.