Mirela Matichescu, coproprietar la două cluburi din Mamaia, a fost numită vicepreşedinte al ANT

Autor: Mediafax Postat la 20 februarie 2013 47 afişări

Mirela-Florenţa Matichescu, coproprietar la două cluburi din staţiunea Mamaia, a fost numită vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), la propunerea PSD Constanţa.

Mirela-Florenţa Matichescu, coproprietar la două cluburi din staţiunea Mamaia, a fost numită vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), la propunerea PSD Constanţa. Numirea în funcţie a fost semnată ieri de premierul Victor Ponta. Conform presei locale, Mirela Matichescu, apropiată de primarul constănţean Radu Mazăre, a participat în 1991 la concursul de Miss Boboc al Universităţii Ovidius din Constanţa, pe care l-a şi câştigat, iar ulterior s-a lansat în afaceri în turism, prin închirierea unui sector de plajă şi deschiderea a două cluburi.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mirela-matichescu-coproprietar-la-doua-cluburi-din-mamaia-a-fost-numita-vicepresedinte-al-ant-10577761
10577761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.