Mircea Diaconu nu mai poate fi ministru. ICCJ l-a declarat incompatibil

Postat la 19 iunie 2012 57 afişări

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a fost declarat definitiv incompatibil, după ce instanţa supremă a respins, marţi, recursul acestuia privind hotărârea prin care ANI a constatat că se află în incompatibilitate întrucât a fost senator şi director al Teatrului Nottara.

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă, instanţa stabilind că funcţia de senator deţinută de Mircea Diaconu este incompatibilă cu cea de director al Teatrului Nottara.

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a declarat, luni, la sediul PNL, că va renunţa la funcţia de ministru dacă va pierde procesul cu Agenţia Naţională de Integritate.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mircea-diaconu-nu-mai-poate-fi-ministru-iccj-l-a-declarat-incompatibil-9760979
9760979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.