Mircea Diaconu: Geo Saizescu era un prieten, un om cald şi blând

Postat la 24 septembrie 2013 43 afişări

Actorul Mircea Diaconu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că principala caracteristică a regizorului Geo Saizescu - care a decedat la vârsta de 80 de ani - a fost aceea de prieten, fiind un om "cald şi bun".

Mircea Diaconu: Geo Saizescu era un prieten, un om cald şi blând

 "Un om care ne-a părăsit... şi faptul că a fost şi unul dintre regizorii noştri şi nu numai, şi prietenii noştri. Cam asta este, de fapt, până la urmă, caracteristica principală a lui Saizescu. El era un prieten, era un om cald, un om bun, chiar un prieten şi, din păcate, publicul care, în general, percepe dispariţia destul de importantă a actorilor, a oamenilor de artă, în ultima vreme parcă mai mult ca niciodată, cred că au dreptate. Se duc, se duc şi parcă nu vine destul din urmă", a declarat Diaconu pentru MEDIAFAX.

Acesta a adăugat că a fost apropiat de cineast, jucând alături de Geo Saizescu în filmul "Buletin de Bucureşti" (1982), de Virgil Calotescu. "Am fost apropiaţi, ne-am văzut în toate împrejurările, un prieten chiar dacă vârsta era mai înaintată. A fost un grup de oameni care chiar am fost foarte apropiaţi, chiar dacă vârstele erau diferite şi, din păcate, puţini mai trăiesc din acel grup de oameni de generaţia lor, din păcate prea puţini mai trăiesc", a adăugat acesta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mircea-diaconu-geo-saizescu-era-un-prieten-un-om-cald-si-bland-11384900
11384900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.