Mircea Diaconu a fost scos de pe lista PNL pentru europarlamentare

Postat la 18 martie 2014 32 afişări

Conducerea PNL a decis, marţi, scoaterea lui Mircea Diaconu de pe lista iniţială de candidaţi stabilită pentru alegerile europarlamentare, au declarat, pentru, MEDIAFAX, surse din PNL.

Mircea Diaconu a fost scos de pe lista PNL pentru europarlamentare

 Potrivit surselor citate, în favoarea menţinerii lui Diaconu s-au exprimat prin vot 18 membri ai BPN, în timp ce 37 lideri au fost pentru scoaterea acestuia de pe lista de candidaţi.

Potrivit deciziei din BPN, în locul lui Diaconu pe lista la europarlamentare va urca Eduard Hellvig, următorul pe lista decisă iniţial.

Diaconu a plecat din sala de sedinţă fără să facă declaraţii.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că lista finală de candidaţi pentru Parlamentul European urmează să fie decisă marţi în cadrul Biroului Politic Naţional al PNL, precizând că este posibilă retragerea candidaturii lui Mircea Diaconu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mircea-diaconu-a-fost-scos-de-pe-lista-pnl-pentru-europarlamentare-12286298
12286298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.