Mircea Basescu: Fratele meu m-a sunat sa ma intrebe despre asocierea fiicei mele cu Mironescu

Postat la 25 mai 2011 15 afişări

Mircea Basescu a declarat miercuri ca a fost sunat de Traian Basescu, acesta intrebandu-l despre implicarea fiicei sale, Raluca, intr-o firma cu fostul secretar general al MAI Laurentiu Mironescu, arestat in dosarul privind coruptia din Portul Constanta.

Mircea Basescu a spus ca fratele sau, presedintele Traian Basescu, l-a sunat pentru a-i cere lamuriri despre implicarea fiicei sale, Raluca, intr-o firma in care este partenera cu Laurentiu Mironescu.

"Normal ca fratele meu m-a intrebat ce face nepoata lui. Ce-i asa mare stire de presa? Nu era normal sa ma intrebe ce face nepoata mea, in ce firma este ea cu Mironescu? Atunci nu stiam nici eu, dupa aia m-am lamurit si i-am explicat", a declarat Mircea Basescu.

El a precizat ca fiica sa, Raluca, a intrat in SC Interprest Trading SRL, cu trei la suta din actiuni, in anul 2008, in momentul in care a terminat facultatea, dar firma respectiva aproape ca nu a functionat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mircea Basescu,
MAI Laurentiu Mironescu
/actualitate/mircea-basescu-fratele-meu-m-a-sunat-sa-ma-intrebe-despre-asocierea-fiicei-mele-cu-mironescu-8284788
8284788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.