Mircea Badea, amendă uriaşă de la ANAF. „Am primit pe e-mail o somaţie…” Câţi bani îi cere Fiscul

Postat la 27 mai 2021 1969 afişări

Mircea Badea, amendă uriaşă de la ANAF. „Am primit pe e-mail o somaţie…” Câţi bani îi cere Fiscul

Mircea Badea a fost sancţionat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). Realizatorul de televiziune a primit pe e-mail de la Fisc o sancţiune, în care este informat că are de plată peste 10.000 de euro, din cauza unor restanţe din dreptul impozitului din 2018.

Mircea Badea a amintit că a mai avut probleme cu ANAF, când s-a trezit cu o somaţie care arăta că trebuie să plătească suma de 100.000 de euro.

„Am primit pe mail o somaţie că ar trebui să primesc suma de 53.000 lei pentru că am impozite restante din 2018. Pe venituri realizare în 2017, ori eu sunt cu impozitele la zi şi după un lung şir de întâmplări nefericire cu ANAF-ul.

Mircea Badea: „Mi-au zis că e posibil să fie o eroare”

Cea mai substanţială dintre ele fiind şi publică, atunci când mi s-a zis că trebuie să plătesc 100.000 dolari. A fost un proces care a durat 2 ani în care s-a stabilit că nu trebuie să dau niciun ban. Eu ştiu că am plătit toate impozitele, am verificat cu contabila mea şi totul este în regulă.

Nu e prima dată când am probleme cu ANAF-ul. Am fost sunat de ANAF şi mi-au spus că există posibilitatea existenţei unei erori. A admis posibilitatea existenţei unei erori şi a spus că vor verifica. Am identificat posibila confuzie”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
anaf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.