Ministrul Sanatatii: Imi pare rau acum ca am indemnat sa se caute pe Google alte cazuri de incendii in spital

Postat la 19 august 2010 9 afişări

Ministrul Sanatatii, Attila Cseke, a declarat miercuri ca regreta sfatul pe care l-a dat ziaristilor de a cauta pe Google alte cazuri, in alte tari, asemanatoare cu ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti, afirmand totodata ca a fost inteles gresit.

"Nu m-am referit la incendii in care au murit bebelusi atunci cand am indemnat sa se caute pe Google alte cazuri, m-am referit la alte spitale in general. Imi pare rau oricum ca am facut-o", a spus Attila Cseke.

Singura tara unde a mai existat o tragedie similara cu cea din Romania este India - unde, la 31 ianuarie 2009, au fost calcinati sau sufocati din pricina fumului cinci copii cu varste intre trei si sapte zile.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-sanatatii-imi-pare-rau-acum-ca-am-indemnat-sa-se-caute-pe-google-alte-cazuri-de-incendii-in-spital-6953428
6953428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.