Ministrul Muncii a demisionat din functie. Declaratiile lui Botis dupa demisie: Este o demisie de onoare

Postat la 20 aprilie 2011 18 afişări

Ministrul Muncii, Ioan Botis, a demisionat din functie, miercuri dimineata, dupa o noua discutie cu premierul Emil Boc in care acesta i-a sugerat renuntarea la functie in contextul scandalului izbucnit legat de angajarea sotiei sale intr-un proiect european. Ioan Botis a declarat ca demisia sa este una de onoare, iar premierul va anunta numele noului ministru al Muncii.

Declaratiile lui Ioan Botis:

Vreau sa imi exprim scuzele pentru ca am intarziat o zi in anuntarea demisiei. Ieri am tinut sa il informez pe primul ministru asupra intentiilor mele de a demisiona si am facut o informare cate presedinte. Imi prezint demisia, la baza careia stau motive de moralitate. Este o demisie de onoare.

As dori sa le adresez scuze cetatenilor municipiului Bistrita, celor care m-au sustinut, au avut incredere si au avut dezamagiri in legatura cu ultimele intamplari din viata mea ca ministru. As vrea sa prezint scuzele mele colegilor din Guvern. Este o situatie neplacuta pentru multi, dar nu as vrea ca ei sa fie nevoiti sa dea explicatii pentru activitatea unui coleg.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ministrul Muncii,
demisie,
Botis,
Emil Boc
/actualitate/ministrul-muncii-a-demisionat-din-functie-declaratiile-lui-botis-dupa-demisie-este-o-demisie-de-onoare-8175376
8175376
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.