Ministrul francez de Interne: "La Paris, unul din zece infractori e român"

Postat la 12 septembrie 2011 11 afişări

Claude Guéant, ministrul francez de Interne, a declarat astăzi într-un interviu, că la Paris, unul din zece infractori este de cetăţenie română.

"Aproximativ 1.200 de cetăţeni români au fost deferiţi justiţiei în primele şapte luni ale anului la Paris. Delincvenţii români reprezintă un inculpat din zece în capitală", a precizat Guéant.

Potrivit Le Figaro , în primele şapte luni ale lui 2011, 4.800 de români au fost reţinuţi de către autorităţile franceze, cu aproape 90% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului 2010.

Pentru a ameliora situaţia, ministrul francez de Interne a solicitat prezenţa unui magistrat român la Paris, printre atribuţiile căruia să se numere şi organizarea repatrierii delicvenţilor minori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ministru,
Paris,
infractor,
român
/actualitate/ministrul-francez-de-interne-la-paris-unul-din-zece-infractori-e-roman-8735116
8735116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.