Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat cand va publica pentru examenele naţionale, publicate luni

Autor: Laura Buciu Postat la 02 noiembrie 2020 65 afişări

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că va publica, luni, pe site-ul Ministerului Educaţiei şi Cercetării subiectele pentru examenele naţionale.

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat cand va publica pentru examenele naţionale, publicate luni

Anisie a anunţat, într-o conferinţă de presă, că modelele pentru subiectele de la examenele naţional vor fi publicate luni.

„Publicarea modelelor pentru examenele naţionale... vă anunţăm că astăzi (luni – n.r.), după această conferinţă de presă, vor fi publicate modelele pe site-ul Ministerului Educaţiei”, a spus Anisie.

Nu este prima dată când ministrul Educaţiei este întrebat despre modelele de subiecte pentru examenele naţionale, pe care, de această dată, a decis să le publice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anisie,
examen,
model

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.