Ministrul Economiei anunţă că au fost publicate toate contractele ministerului din anul 2019

Autor: Petru Mazilu Postat la 17 mai 2021 57 afişări

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, anunţă că au fost publicate toate contractele ministerului din anul 2019. Acestea pot fi citite pe portalul Ministerului Economiei.

Ministrul Economiei anunţă că au fost publicate toate contractele ministerului din anul 2019

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, susţine că documentele au fost publicate în numele transparenţei.

„Transparenţă 100%. Continuăm publicarea contractelor cu statul de la ministerul economiei. Am publicat deja contractele pe anul 2020, acum s-au finalizat de încărcat şi cele de pe 2019. Toate documentele sunt acum disponibile pe secţiunea creată special pe site-ul ministerului economiei”, a anunţat ministrul Economiei, pe Facebook.

Claudiu Năsui a mai spus că modelul trebuie să fie preluat şi de alte instituţii din România.

„Sperăm ca modelul nostru să fie preluat de toate instituţiile publice ale statului Român. Transparenţa realizată într-un mod care facilitează verificarea modului în care se cheltuie banii contribuabililor trebuie să devină standardul în administraţia publică şi în organizaţiile care utilizează fonduri publice. Toţi contribuabilii ar trebui să poată vedea cum sunt cheltuiţi banii luaţi prin taxe şi impozite de către oamenii care se află la conducerea instituţiilor publice. Dacă statul vrea să fie eficient în taxare, trebuie să devină eficient şi în transparentizare. Atunci când vom avea certitudinea că banii noştri nu vor mai fi furaţi de aceleaşi mafii de partid, va creşte şi conformarea voluntară”, a mai spus Năsui.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministerul economiei,
contracte,
site

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.