Ministerul Sănătăţii anunţă că a mai descoperit încă un medic fals în România

Postat la 08 februarie 2019 223 afişări

Ministerul Sănătăţii anunţă, vineri, că a constatat, în urma verificărilor, un al doilea caz de eliberare ilegală a unui cod de parafă după cel al falsului medic italian, precizând însă că persoana respectivă nu mai prestează servicii medicale

Ministerul Sănătăţii anunţă că a mai descoperit încă un medic fals în România

„În urmă verificărilor demarate la DSPMB după ce s-a constatat că a fost eliberat un cod de parafa în mod ilegal, a fost indentificat un al doilea caz asemănător. Pentru că există în desfăşurare o anchetă demarată de Poliţie şi Parchet, nu putem face publice alte date legate de acest caz. Ministerul Sănătăţii continuă verificările la DSPMB şi va pune în continuare la dispoziţia organelor de anchetă toate informaţiile obţinute în urma acestor verificări", anunţă Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă remis vineri MEDIAFAX.

Ministerul Sănătăţii precizează că cele două persoane care au obţinut cod de parafa în mod ilegal nu mai prestează servicii medicale.

CItiţi mai multe pe www.mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
ministerul sanatatii,
verificari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.