Ministerul Educaţiei, Monica Anisie anunţă când pot fi reprogramate examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat

Postat la 07 aprilie 2020 346 afişări

Ministerul Educaţiei, Monica Anisie anunţă când pot fi reprogramate examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat

Ministerul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat că data exactă de reluare a cursurilor în învăţământul preuniversitar şi universitar se va stabili în funcţie de durata stării de urgenţă instituită din cauza epidemiei de coronavirus.

„Probele scrise ale Evaluării Naţionale şi a examenului de Bacaluareat ar putea fi organizate în luna iulie. Programa de examen pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat nu va cuprinde materia aferentă semestrului al doilea”, a anunţat Monica Anisie.

Ministrul a anunţat că au fost anulate simulările examenelor naţionale, evaluările pentru clasa a 2-a, a 4-a şi a 6-a, dar şi olimpiadele şi concursurile şcolare.

„Sesiunea specială a Evaluării Naţionale şi a examenului de Bacalaureat pentru olimpici va fi, de asemenea, anulată”, a mai spus Monica Anisie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
bacalaureat,
educatie,
minister

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.