Ministerul Economiei a anulat licitaţii de 70 milioane lei acordate "preferenţial"

Postat la 27 iulie 2012 5 afişări

Ministerul Economiei a anulat patru licitaţii organizate anul trecut, cu o valoare totală de 70 milioane lei (15,2 milioane euro) şi care vizau achiziţia de lucrări de închidere şi ecologizare a unor obiective miniere, susţinând că acestea au fost acordate "preferenţial", şi va relua procedurile.

Licitaţiile au fost derulate prin Direcţia Generală a Achiziţiilor Publice, Concesiuni şi Servicii Interne din Ministerul Economiei, se arată într-un comunicat al instituţiei. Instituţia a organizat un audit al activităţii proprii, în urma căruia a descoperit o serie de nereguli. "Auditul a scos la iveală faptul că licitaţiile au fost organizate în august 2011 cu nerespectarea prevederilor legale, astfel încât doar anumite companii să fie declarate câştigătoare", se spune în comunicat.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anulare,
contracte,
ministerul economiei
/actualitate/ministerul-economiei-a-anulat-licitatii-de-70-milioane-lei-acordate-preferential-9906456
9906456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.