Ministerul Administratiei si Internelor a amanat disponibilizarile stabilite pentru 1 aprilie

Postat la 31 martie 2011 5 afişări

Conducerea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) amana disponibilizarile stabilite initial pentru 1 aprilie, institutia dispunand momentan de fonduri pentru a-si plati toti angajatii, a declarat, pentru MEDIAFAX, comunicatorul MAI, Marius Militaru.

Potrivit lui Marius Militaru, pentru moment niciun lucrator al MAI nu trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste plata salariilor. Acesta a spus ca la nivelul ministerului s-au gasit solutii pentru a fi platiti in continuare toti angajatii, pana la punerea in aplicare a proiectului de lege privind unele masuri speciale, in care se vor stabili concret criteriile si conditiile referitoare la disponibilizari. Ministerul Administratiei si Internelor a cerut Ministerului Finantelor amanarea reducerii numarului de posturi din MAI cu trei luni, din 1 aprilie pana in 1 iulie, solicitarea fiind respinsa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
mai,
disponibilizari,
politisti
/actualitate/ministerul-administratiei-si-internelor-a-amanat-disponibilizarile-stabilite-pentru-1-aprilie-8117502
8117502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.