Millennium prelungeste pana la sfarsitul anului promotia la creditele de refinantare

Postat la 30 iunie 2011 17 afişări

Clientii Millennium Bank pot beneficia pana la finalul anului de zero comision de analiza la contractarea unui credit de refinantare. Banca a decis sa prelungeasca perioada promotiei, stabilita initial pana la sfarsitul lunii iunie.

Oferta de refinantare a Millennium Bank include credite ipotecare si credite de nevoi personale cu ipoteca. Creditul de nevoi personale cu ipoteca standard poate refinanta orice tip de credit pentru cumularea datoriilor intr-o singura rata lunara. Acesta finanteaza pana la 75% din valoarea ipotecii si are o dobanda variabila formata din Euribor/Robor la trei luni plus o marja incepand de la 6%.

Creditul de nevoi personale cu ipoteca pentru refinantare permite clientilor sa refinanteze un alt credit ipotecar si, in plus, sa obtina o suma de bani suplimentara pe care o pot folosi fie pentru refinantarea altor datorii, fie pentru nevoi personale care nu trebuie justificate. Suma imprumutului ajunge pana la 75% din valoarea ipotecii, iar marja incepe de la 5,5%.

Clientii beneficiaza de asigurare de viata gratuita si de zero comision de administrare pentru toate cele trei tipuri de credite.

Banca face parte din grupul portughez Millennium bcp si are in total 74 de unitati in Romania. La sfarsitul anului 2010 avea peste 45.000 de clienti, 731 de angajati si pierderi de 99 de milioane de lei (24 de milioane de euro), in scadere cu 38% fata de anul precedent. Activele totale ale bancii erau de 2,2 miliarde de lei (517 milioane de euro), cu 11% mai mult decat in 2009.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/millennium-prelungeste-pana-la-sfarsitul-anului-promotia-la-creditele-de-refinantare-8416566
8416566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.