Millennium intră pe piaţa produselor de economisire pentru copii

Postat la 05 iulie 2012 32 afişări

Millennium Bank a lansat recent un contul de economii în lei denumit Să Creşti Mare, care oferă o dobândă anuală de 5% pentru un sold minim de 300 de lei. Părinţii pot economisi bani pentru copii până când aceştia împlinesc 18 ani, moment în care contul de economii ajunge la maturitate.

Depunerile în contul de economii pot fi făcute prin programarea de transferuri lunare automate direct din contul curent al părinţilor, în valoarea şi la data stabilită de aceştia. Dobânda este plătită la fiecare şase luni şi este capitalizată în contul de economii.

Contul este deschis de către ambii părinţi, pentru minorii care au sub 14 ani, sau de către copil împreună cu părinţii, pentru minorii care au cel puţin 14 ani. Clienţii beneficiază de zero comisioane de deschidere şi de administrare a contului.

Eliza Erhan, director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank România, explică intrarea băncii pe segmentul de produse de economisire pentru copii prin strategia de diversificare a portofoliului de produse de acest fel. Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank, parte a grupului portughez Millennium bcp, include depozite clasice la termen cu dobânzi fixe, Depozitul Ascendent cu dobândă progresivă, care ajunge la 10% pe an în a şasea lună, depozitul "12 luni câştigătoare", care oferă plata lunară a dobânzii, conturi de economii, precum şi Pachetul Dual, un instrument de economisire şi investiţii, alcătuit dintr-un depozit în lei pe trei luni cu dobândă anuală de 10% şi un fond de investiţii cu risc moderat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/millennium-intra-pe-piata-produselor-de-economisire-pentru-copii-9818135
9818135
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.