Millennium Bank a lansat serviciul SmartPhone Banking

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 06 octombrie 2011 30 afişări

Clienţii Millennium Bank pot efectua tranzacţii direct pe terminalele mobile folosind aplicaţia de SmartPhone Banking a băncii, disponibilă acum pentru terminalele mobile Apple şi pentru cele care folosesc sistemul de operare Android.

Noul serviciu permite utilizatorilor să vizualizeze în mod confortabil toate produsele achiziţionate de la Millennium Bank şi să efectueze transferuri, precum şi să creeze şabloane de plăţi şi să definească beneficiari

Aplicaţia, denumită "MillenniumRO", poate fi descărcată gratuit din AppStore şi Android Market. Pentru folosirea acesteia, clienţii trebuie să-şi activeze mai întâi serviciul Internet Banking. Aplicaţia de SmartPhone Banking foloseşte mai multe niveluri de securitate - la prima activare, la accesarea aplicaţiei, la vizualizare şi la tranzacţii.

"Aplicaţia de SmartPhone Banking asigură acces rapid la produsele financiare şi la operaţiuni practic de oriunde. Este un nou canal alternativ pe care îl putem oferi clienţilor noştri care folosesc serviciul Internet Banking, în linie cu obiectivul nostru de a aduce inovaţie în domeniu", a declarat Florentina Mihai, director Canale Alternative la Millennium Bank.

Millennium Bank, parte din grupul portughez Millennium bcp, avea la finele anului trecut active de 2,2 miliarde de lei (517 milioane de euro). În al doilea trimestru al anului în curs, banca a avut o pierdere de 3,7 milioane de euro, faţă de o pierdere de 5,7 milioane în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/millennium-bank-a-lansat-serviciul-smartphone-banking-8842888
8842888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.