Militari Shopping Center, reevaluat în scădere cu 6,2 mil. euro. Veniturile din chirii au stagnat

Postat la 12 martie 2014 43 afişări

Veniturile nete ale Atrium European Real Estate din închirierea centrului comercial Militari Shopping Center au stagnat anul trecut la 6,4 milioane de euro, iar proiectul a fost reevaluat în scădere cu aproape 8% faţă de finalul anului 2012.

Militari Shopping Center, reevaluat în scădere cu 6,2 mil. euro. Veniturile din chirii au stagnat

 Veniturile brute au avansat cu 1,1% de la 7,24 milioane de euro la 7,17 milioane de euro, a anunţat compania.

Chiriaşii din Militari Shopping Center au avut anul trecut vânzări de 21,8 milioane de euro, în creştere de la 21,4 milioane euro în 2012.

Valoarea de piaţă a Militari Shopping Center, cu o suprafaţă închiriabilă de 53.400 metri pătraţi a scăzut anul trecut cu 6,2 milioane de euro, la 65,2 milioane de euro, se arată în raportul financiar al companiei. Randamentul centrului comercial este estimat la 9,1%, în stagnare.

"În Cehia, România, Slovacia şi Letonia portofoliile au fost reevaluate în scădere, în principal din cauza reducerii uşoare a valorii chiriei estimate. Portofoliul din Polonia a fost reevaluat în creştere cu 1,6% sau 16,3 milioane de euro, ca urmare în special a comprimării yieldului (randamentului investiţional, n.r.)", se menţionează în raport.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/militari-shopping-center-reevaluat-in-scadere-cu-6-2-mil-euro-veniturile-din-chirii-au-stagnat-12250041
12250041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.