Constantin: Evaziunea fiscală la carne este de 30-40% din piaţă

Postat la 12 martie 2014 30 afişări

Evaziunea fiscală la carne este de 30-40% din piaţă, în scădere de la peste 50% în urmă cu doi ani, iar marfa care ajunge în depozite fără documente este greu de controlat de autorităţile sanitar-veterinare, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Constantin: Evaziunea fiscală la carne este de 30-40% din piaţă

 "Evaziunea fiscală pe zona de carne, pe zona de importuri, s-a redus în ultimul timp. Aveam un procent de peste 50% în anul 2012, iar acum este de 30-40%, dar încă foarte ridicat. Este un semn însă că instituţiile care se ocupă îi fac datoria", a afirmat el.

Ministrul a adăugat că atunci când se vorbeşte despre evaziune fiscală şi despre marfa care intră în ţară sau care ajunge în anumite depozite fără documente, partea de control sanitar-veterinar este mult mai uşor de evitat de către cei care fac evaziune.

El spune că soluţiile ca alimente alterate să nu mai ajungă în rafturi sunt întărirea controalelor şi combaterea evaziunii fiscale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/constantin-evaziunea-fiscala-la-carne-este-de-30-40-din-piata-12249784
12249784
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.