Milionarii Marcu

Postat la 17 noiembrie 2009 23 afişări

Dupa ce in 2006 a vandut 20% din actiunile Medlife catre International Finance Corporation, familia Marcu, actionarul majoritar al companiei de servicii medicale, cu 80%, a vandut acum inca un pachet de actiuni catre Société Générale Asset Management, o subsidiara a grupului SocGen.

In tranzactie, care a implicat cumpararea a 30% din actiunile Medlife pentru circa 20 de milioane de euro, conform estimarilor Ziarului Financiar, a participat si IFC, care a vandut la randul sau un pachet de actiuni catre SGAM. Familia Marcu si-a pastrat controlul asupra companiei, devenind cel mai important antreprenor din serviciile medicale private de pe piata romaneasca. Este prima tranzactie din domeniu care are loc in acest an. Medlife a avut in prima jumatate a anului o cifra de afaceri de 12,5 milioane de euro si un profit operational de 2,6 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Marcu,
Medlife,
IFC,
SocGen,
actiuni,
tranzactie
/actualitate/milionarii-marcu-5112288
5112288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.