Miliardarul şi magnatul media rus Aleksandr Lebedev, acuzat de huliganism. Mogulul riscă până la cinci ani de închisoare

Postat la 04 octombrie 2011 6 afişări

Miliardarul şi magnatul media rus Aleksandr Lebedev a fost acuzat de huliganism, după ce l-a lovit cu pumnul pe miliardarul din domeniul imobiliar Serghei Polonski în timpul unei emisiuni de televiziune, a anunţat marţi Comitetul de investigaţii rus, citat de RIA Novosti.

"Mogulul" rus riscă până la cinci ani de închisoare, în cazul în care este găsit vinovat. Lebedev, un fost ofiţer KGB care deţine mai multe publicaţii, inclusiv The Independent şi London Evening Standard, l-a lovit cu pumnul pe celălalt "oligarh" în timpul unei emisiuni televizate, la 16 septembrie, după o discuţie despre criza economică globală care s-a transformat într-un schimb de insulte. Spiritele s-au încins în timpul emisiunii, după ce Polonski l-a acuzat pe Lebedev că se află la originea un zvon potrivit căruia într-un bloc zgârie-nori din capitala rusă, Moskva-City, pe care l-a construit firma sa, ar exista o crăpătură.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
lebedev,
magnat,
mogul,
inchisoare
/actualitate/miliardarul-si-magnatul-media-rus-aleksandr-lebedev-acuzat-de-huliganism-mogulul-risca-pana-la-cinci-ani-de-inchisoare-8837717
8837717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.