Mii de persoane au sarbatorit Ziua Maghiarilor la Targu Secuiesc

Postat la 15 martie 2010 14 afişări

Peste 7.000 de persoane au participat, luni, in centrul municipiului Targu Secuiesc, judetul Covasna, la manifestarile organizate cu ocazia Zilei Nationale a Maghiarilor de Pretutindeni, la eveniment fiind prezenti ministrul Culturii, Kelemen Hunor, si liderul CNMT, Laszlo Tokes.

Manifestarile din Targu Secuiesc au inceput la pranz, cu defilarea traditionala, in carute, a locuitorilor din comunele apropiate orasului, oamenii purtand costume populare si cantand muzica traditionala. Manifestarea, la care au fost prezenti peste 7.000 de oameni, alaturi de autoritati locale, lideri ai UDMR, PCM, CNS, a fost deschisa de primarul municipiului, Racz Karoly care a subliniat importanta acestei sarbatori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mii-de-persoane-au-sarbatorit-ziua-maghiarilor-la-targu-secuiesc-5747153
5747153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.