Mii de MEDICI STRĂINI sunt verificaţi după ce UN FALS PSIHIATRU a fost lăsat să profeseze 22 de ani

Postat la 19 noiembrie 2018 137 afişări

Descoperirea unui fals psihiatru, care a profesat timp de 22 de ani în Marea Britanie, fără calificare în domeniu, a dus la declanşarea unei anchete privind aproximativ 3.000 de medici străini care îşi desfăşoară activitatea în regat.

Mii de MEDICI STRĂINI sunt verificaţi după ce UN FALS PSIHIATRU a fost lăsat să profeseze 22 de ani

Autorităţile britanice au decis să verifice autenticitatea diplomelor prezentate de medicii străini, după ce s-a dovedit că un fals psihiatru a profesat fără calificarea necesară timp de 22 de ani, anunţă CNN.

 

Zholia Alemi a fost arestată pentru fraudă în luna octombrie, după ce păcălit organismele profesionale din Marea Britanie, susţinând că este absolventă a Universităţii din Auckland, Noua Zeelandă. Înşelăciunea a fost descoperită după ce femeia a schimbat testamentul unui client în vârstă, pentru a fi menţionată ca beneficiar.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.