Mii de credinciosi au participat la slujba de Inviere de la Catedrala Patriarhala

Postat la 24 aprilie 2011 17 afişări

Mii de credinciosi au participat la slujba de Inviere de la Catedrala Patriarhala, unde la miezul noptii Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a oferit clerului si credinciosilor Lumina Sfanta adusa de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim.

Slujba de Inviere de la Catedrala Patriarhala a inceput la miezul noptii si a fost oficiata de Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, inconjurat de un sobor de preoti. Parintii si nasii care boteaza copiii, dar nu-i cresc sau nu-i educa in credinta, nu-i iubesc cu adevarat, deoarece numai copiii botezati si crescuti in credinta si vietuire crestina pot deveni buni cetateni, arata PF Daniel in Pastorala de Pasi dedicata tainei Sfantului Botez. Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane a hotarat ca anul 2011 sa fie "Anul omagial al Sfantului Botez si al Sfintei Cununii" in Patriarhia Romana. PF Daniel explica botezul din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paste,
inviere,
hristos,
lumina,
sarbatoare
/actualitate/mii-de-credinciosi-au-participat-la-slujba-de-inviere-de-la-catedrala-patriarhala-8187325
8187325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.