Mihail Vlasov, audiat în procesul de cămătărie al clanurilor Caran şi Duduianu

Postat la 13 iunie 2014 45 afişări

Fostul preşedinte al CCIR, Mihail Vlasov, aflat în arest la domiciliu, a venit, vineri dimineaţă, la Tribunalul Capitalei, pentru a da declaraţii în procesul de cămătărie al unor membri ai clanurilor Caran şi Duduianu care ar fi dat bani cu dobândă jucătorilor din cazinouri bucureştene.

Mihail Vlasov, audiat în procesul de cămătărie al clanurilor Caran şi Duduianu

 Vlasov, aflat în arest la domiciliu după ce instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii de arestare preventivă în dosarul de trafic de influenţă, a fost întrebat de jurnalişti, la intrarea în sediul instanţei, dacă a fost citat ca martor sau ca parte vătămată, răspunsul său fiind negativ referitor la fiecare dintre cele două calităţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihail-vlasov-audiat-in-procesul-de-camatarie-al-clanurilor-caran-si-duduianu-12750560
12750560
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.