Mihai Tudose, despre ministrul Sănătăţii: De acord. Nu trebuie să-şi dea demisia. Trebuie demis

Autor: Petru Mazilu Postat la 02 februarie 2021 204 afişări

Vicepreşedintele PSD, Mihai Tudose, susţine că ministrul Sănătăţii trebuie demis în urma incendiului de la Matei Balş. Pe un ton ironic, social democratul vorbeşte despre încercările ministrului de a ascunde „gunoiul sub preşul altuia”.

Mihai Tudose, despre ministrul Sănătăţii: De acord. Nu trebuie să-şi dea demisia. Trebuie demis

Mesajul sarcastic al fostului premier îl vizează pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Coada care dă din câine.... Sau cum să “ascunzi” gunoiul tău sub preşul altuia şi să-i faci şi scandal că nu păstrează curăţenia şi-ţi strică ţie buna dispoziţie.Cazul Balş. Tragedia? Nu. Tragediile”, îşi începe mesajul Tudose.

Vicepreşedintele PSD vorbeşte despre tragedia de la Balş, dar şi despre reacţiiile apărute după incendiu.

„Incendiul. Subfinanţarea, improvizaţiile, frig, aeroterme... şi, evident, 30-de-ani-de-PSD! Mai ales PSD. Poate cineva să-i reamintească ministrului-minune că el este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sănătate? Aşa că mai uşor cu “virginitatea” politico-administrativă... Pe la ora 5:30 incendiul a fost stins. În jur de 10:30, procurorul de caz (jos pălăria!) intră în toate spaţiile afectate şi mai descoperă un pacient decedat. Evident nimeni, dar nimeni, nu-şi asumă imensa greşeală. Cum s-a declarat incendiul stins fără să intri în toate spaţiile”, se întreabă Mihai Tudose.

În mod ironic, Tudose declară că este de partea celor care susţin că ministrul Voiculescu nu ar trebui să demisioneze.

„Corul anti-PSD spune că noi, mai ales noi, nu avem dreptul să cerem demisia lui Voiculescu. Acest drept l-a avut doar el în 2015. Aşa să fie. Pot fi de acord. Şi eu zic că nu trebuie să-şi dea demisia!!! Trebuie demis”, este concluzia vicepreşedintelui PSD, Mihai Tudose.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mihai tudose,
vlad voiculescu,
demitere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.