Mihai Găinuşă, prima dată la CNA, într-o şedinţă în care au fost prelungite 5 licenţe ale Radio 21

Autor: Madalina Cerban Postat la 02 aprilie 2015 135 afişări

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să prelungească cinci licenţe ale Radio 21, în şedinţa de joi, la care a participat şi realizatorul Mihai Găinuşă, care a precizat că se află pentru prima dată la CNA, în cei 20 de ani ai carierei sale în radio.

CNA a analizat, joi, solicitarea societăţii Radio XXI SRL, parte a grupului Lagardère, de prelungire a licenţelor audiovizuale pentru staţiile Radio 21 Târgu-Jiu, Radio 21 Băneasa-Dobrogea Sud, Radio 21 Târgu-Mureş, Radio 21 Zalău şi Radio 21 Timişoara. Aceste cinci licenţe, care urmau să expire în lunile aprilie, mai şi iunie, au fost prelungite cu nouă ani.

La şedinţa CNA a fost prezentă o delegaţie a Radio 21, din care au făcut parte Andrada Burdalescu, reprezentantul grupului Lagardère în România, şi Mihai Găinuşă, realizator al matinalului difuzat de Radio 21 şi directorul artistic al Radio 21.

"Solicităm prelungirile licenţelor pentru cele cinci localităţi menţionate şi ne dorim foarte mult să dezvoltăm radioul pe care îl deţinem", a spus Andrada Burdalescu, în şedinţa CNA de joi. Ea a precizat că din strategia de dezvoltare a Radio 21 face parte şi cooptarea în echipa acestui post, începând din septembrie 2014, a lui Mihai Găinuşă.

La rândul său, Mihai Găinuşă a glumit cu membrii CNA, spunându-le că le apreciază munca. "Anul ăsta am făcut 20 de ani de radio şi nu ajunsesem şi eu deloc la CNA. Vă apreciez munca. Să fie întru-un ceas bun, la revedere", a spus Găinuşă.

Decizia de prelungire a celor cinci licenţe ale Radio 21 a fost luată cu unanimitatea voturilor membrilor prezenţi la şedinţa CNA de joi (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MIHAI GĂINUŞĂ,
CNA,
RADIO 21
/actualitate/mihai-gainusa-prima-data-la-cna-intr-o-sedinta-in-care-au-fost-prelungite-5-licente-ale-radio-21-14103643
14103643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.