Mihai Bogza este noul şef al Consiliului Investitorilor Străini

Postat la 12 iunie 2013 62 afişări

Mihai Bogza, preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al Bancpost, este noul preşedinte al Consiliului Investitorilor Străini (CIS), funcţie ocupată anterior de Steven van Groningen, preşedintele şi directorul executiv al Raiffeisen Bank.

Mihai Bogza este noul şef al Consiliului Investitorilor Străini

 Mandatul lui Bogza este pe o perioadă de un an, la fel ca şi al celorlalţi membri ai comitetului director al CIS, ales la 14 mai. Ceilalţi membri ai comitetului director al CIS sunt Steven van Groningen şi Eric Stab (preşedinte&CEO, GDF Suez Energy) - vicepreşedinţi - şi Daniel Anghel (PwC România) - trezorier.

"În ultimii 15 ani CIS a lucrat îndeaproape cu autorităţile române pentru a pune bazele unui mediu investiţional atractiv şi pentru a crea premizele unei creşteri economice sustenabile. Noul preşedinte împreună cu comitet director vor continua acest efort în mandatul pe care tocmai l-au început. Conducerea executivă are un mandat de un an, până în mai 2014", se arată într-un comunicat al organizaţiei.

CIS va promova în continuare recomandările cuprinse în Cartea Albă, document publicat de organizaţie şi în acest an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-bogza-este-noul-sef-al-consiliului-investitorilor-straini-10961001
10961001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.