Michael Wolff, autorul controversatei cărţi despre Trump, susţine că dezvăluirile sale vor duce la prăbuşirea preşedintelui SUA

Autor: Mircea Olteanu Postat la 06 ianuarie 2018 126 afişări

Michael Wolff, autorul cărţii controversate despre Donald Trump, susţine că dezvăluirile sale probabil vor duce la prăbuşirea actualului preşedinte al Statelor Unite, informează agenţia Reuters, citând BBC News online.

Autorul a declarat pentru postul radio BBC că tot mai multe persoane sunt de acord cu concluzia cărţii sale privind presupusa incapacitate a lui Trump de a fi preşedinte al Statelor Unite.

"Cred că unul dintre efectele interesante de până acum ale cărţii este un efect foarte clar al împăratului gol", a spus Wolff într-un interviu, făcând referire la o expresie provenită din povestea "Hainele noi ale împăratului" a lui Hans Christian Anderson.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
TRUMP,
CARTE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.