Antena 1, decizie controversată legată de Dan Bittman

Postat la 05 ianuarie 2018 1139 afişări

Noul sezon al show-ului Aici eu sunt vedeta va avea un nou prezentator. Antena 1 a anunţat oficial înlocuirea lui Dan Bittman cu Cosmin Seleşi, despre care Paginademedia.ro a scris la jumătatea lunii decembrie (AICI)

Antena 1, decizie controversată legată de Dan Bittman

Cosmin Seleşi: „Am primit cu bucurie propunerea să prezint acest show nou, haios, curat şi distractiv, pentru că îmi place să lucrez cu copiii. E mult mai uşor şi mai drăguţ de lucrat cu ei, pentru că sunt sinceri. Şi chiar ştiu cum să mă comport cu ei. Sunt tată, am şi eu doi copii acasă, şi sunt şi actor la Teatrul „Ion Creangă”, care-i un teatru pentru copii. Deja am început filmările pentru noul sezon “Aici eu sunt vedeta” şi în platou, la înregistrări, este o distracţie totală.”

Cititi mai multe pe www.paginademedia.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.