Nelu Iordache ar putea recupera Blue Air, la patru ani după ce activele firmei au fost vândute cu 6 milioane de lei. Compania care pretinde acum brandul este în insolvenţă

Postat la 05 ianuarie 2018 183 afişări

Bata Sky Imobiliare, companie în insolvenţă deţinută de Nelu Iordache, fostul proprietar al Blue Air, ar putea reintra în posesia activelor companiei aeriene după ce Tribunalul Ialomiţa a decis să anuleze contractul de transfer al activelor Blue Air, la circa patru ani după ce tranzacţia a fost parafată.

Nelu Iordache ar putea recupera Blue Air, la patru ani după ce activele firmei au fost vândute cu 6 milioane de lei. Compania care pretinde acum brandul este în insolvenţă

În urmă cu patru ani, Blue Air Airline Management Solutions, o companie deţinută de patru antreprenori români, prelua activele Blue Air în urma unui proces de vânzare organizat de Casa de Insolvenţă Transilvania, companie care gestiona insolvenţa Romstrade, cea mai mare firmă din grupul lui Nelu Iordache. La acea dată, compania care administra Blue Air nu se afla în insolvenţă, dar avea dificultăţi financiare. Ulterior, după transferul activelor către o companie nou creată, fostul operator al Blue Air a intrat în insolvenţă.

 

 „Obligă pe pârâta SC Blue Air Airline Management Solutions SRL să restituie debitoarei SC Bata Sky Imobiliare SA în insolvenţă activele transferate , aşa cum au fost individualizate în contractul de transfer de activitate din 18 iulie 2013”, se arată în decizia Tribunalului Ialomiţa. Decizia nu este definitivă.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.