Michael Schumacher reacţionează la încercările medicilor de a-l trezi. Pilotul ar fi clipit

Postat la 31 ianuarie 2014 55 afişări

Pilotul Michael Schumacher, aflat în comă indusă într-un spital din Grenoble, reuşeşte să "răspundă la comenzi simple" şi ar fi clipit, anunţă, vineri, Sky News.

Michael Schumacher reacţionează la încercările medicilor de a-l trezi. Pilotul ar fi clipit

 Germanul de 45 de ani ar fi reuşit să clipească, în timpul testării reflexelor de către medicul Emmanuel Gay, scrie Sky News.

"După ce s-a redus gradat sedarea pacientului, echipa profesorului Emmanuel Gay a efectuat teste neurologice începând de luni. În timpul acestei prime faze, pacientul a clipit", a notat Sky News, citând surse care susţin că Schumacher a "răspuns la comenzi".

Joi, purtătorul de cuvânt al septuplului campion mondial de Formula 1, Sabine Kehm, a anunţat că sedativele administrate lui Michael Schumacher au fost diminuate pentru a permite începerea unui proces de trezire, care ar putea dura mult timp.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/michael-schumacher-reactioneaza-la-incercarile-medicilor-de-a-l-trezi-pilotul-ar-fi-clipit-11998071
11998071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.