MFE a transmis, luni, Comisiei Europene Acordul de Parteneriat

Postat la 01 aprilie 2014 29 afişări

Ministerul Fondurilor Europene a trimis, luni, oficial propunerea de Acord de Parteneriat 2014-2020 Comisiei Europene, prin sistemul informatic de comunicare - Structural Funds Communication (SFC), informează MFE.

MFE a transmis, luni, Comisiei Europene Acordul de Parteneriat

 "După ce a trimis în trecut versiuni de lucru ale acestui document în cadrul dialogului informal, România a trimis oficial, luni, Comisiei Europene propunerea de Acord de Parteneriat. Transmiterea oficială a acestui document înseamnă că România se apropie de momentul semnării Acordului de Parteneriat", a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, potrivit unui comunicat al MFE.

Potrivit regulamentelor europene, Comisia are la dispoziţie trei luni pentru a analiza documentul, "perioadă de timp care poate fi întreruptă dacă statului membru îi sunt transmise comentarii pe marginea acestui document, proces absolut normal aplicabil tuturor statelor UE", a mai precizat Teodorovici.

Ministrul a subliniat că România nu înregistrează "nicio întârziere" în trimiterea propunerii de Acord de Parteneriat, termenul limită prevăzut de regulamentul UE fiind 22 aprilie 2014.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mfe-a-transmis-luni-comisiei-europene-acordul-de-parteneriat-12377594
12377594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.