Metroul din Drumul Taberei a ajuns subiect de dezbatere politică. PSD: Stăpânii se dau primii

Autor: Petru Mazilu Postat la 15 septembrie 2020 46 afişări

Metroul din Drumul Taberei a ajuns subiect de dezbatere politică: preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban îl inaugurează marţi, iar reprezentanţii PSD îi acuză de demagogie şi susţin că proiectul le apaţine, însă „stăpânii se dau primii”.

Metroul din Drumul Taberei a ajuns subiect de dezbatere politică. PSD: Stăpânii se dau primii

Preşedintele României, Klaus Iohannis, prim-ministrul Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, participă marţi la darea în folosinţă a liniei de metrou M5 Eroilor- Drumul Taberei, traficul pentru persoane urmând să fie deschis două ore mai târziu.

Liderii PSD au scris un mesaj pe Facebook în care îi acuză pe preşedinte şi premier de „festivism greţos” şi spun că meritul realizării liniei de metrou M5 le aparţine.

„Cuplul Iohannis-Orban întoarce PNL în timp: stăpânii se dau primii cu metroul, plebea trebuie să mai aştepte! Liberalii s-au instalat la putere în noiembrie 2019, dar n-au putut respecta termenul asumat de guvernarea PSD de a deschide noua linie de metrou în decembrie. Erau prea ocupaţi cu alegerile anticipate! După 10 luni de bâlbe, ei dau azi în funcţiune un proiect deblocat şi realizat în proporţie de 99% de guvernele social-democrate. Pentru asta apelează la cel mai greţos festivism posibil. Stăpânii de la PNL au rezervat metroul două ore, în exclusivitate, ca nu cumva Iohannis să respire acelaşi aer cu muritorii de rând. La inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a şefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reîncarnarea lui Emil Bobu”, scrie PSD pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metrou,
drumul taberei,
inaugurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.